ΠΡΟΣΦΟΡΑ BONUS EXCLUSIVE

Επωφεληθείτε από την online προσφορά περιορισμένης διάρκειας του Bonus Exclusive και αξιοποιείστε τους Bonus πόντους σας με τον καλύτερο τρόπο

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ CJ930T HOOVER

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

  • Με περιστρεφόμενη βούρτσα
  • Αποσπώμενος κάδος νερου
  • Κουμπί για απελευθέρωση του απορρυπαντικού
  • Περιλαμβάνει συσκευασία απορρυπαντικού600ml
  • Μήκος καλωδίου8 μέτρα
  • Ακτίνα δράσης8.5 μέτρα
  • Διαθέτει απορρόφηση υγρών
  • Πτυσσόμενο χερούλι για εύκολη μεταφορά
Κωδικός: 13831
Με
74.000
BONUS ΠΟΝΤΟΥΣ
Αντί
82.000
BONUS ΠΟΝΤΟΥΣ

DINING

Δειπνήστε σε διακεκριμένα εστιατόρια με ειδικά menu σε προνομιακές τιμές!

Το Bonus Exclusive εξασφάλισε την συνεργασία κορυφαίων εστιατορίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που διαμορφώνουν για εσάς εκλεκτά menu, με έκπτωση 20%!

Γευτείτε γαστριμαργικές δημιουργίες όλο το χρόνο και μοιραστείτε τες με φίλους και αγαπημένους, επιλέγοντας κάποιο από τα Bonus Exclusive εστιατόρια.

Για να πραγματοποιήσετε την κράτησή σας επιλέξτε το εστιατόριο της αρεσκείας σας από τα προτεινόμενα ολοκληρώστε την κράτησή σας μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας κρατήσεων e-table.

 

Ανακαλύψτε, δοκιμάστε, ζήστε εμπειρίες υψηλής γαστρονομίας!

SPONDI

Η Σπονδή δημιουργήθηκε από τον Απόστολο Τραστέλη το 1996 στο Παγκράτι. Στεγασμένο σε ένα νεοκλασικό κτίριο, η Σπονδή έχει λάβει διακρίσεις στην Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό για την εξαιρετική δημιουργική κουζίνα της με γαλλικές επιρροές. Επικεφαλής της κουζίνας είναι ο Άγγελος Λάντος ο οποίος δημιουργεί εδώ και πολλά χρόνια μοναδικά πιάτα εμπνευσμένα από την εποχικότητα των υλικών. Το εστιατόριο Σπονδή είναι επίσης γνωστό για την εκτενή κάβα κρασιών, με περισσότερες από 1300 ετικέτες, που διαθέτει και έχει δημιουργηθεί με την βοήθεια σημαντικών sommelier. Η Σπονδή έχει βραβευτεί με 2 αστέρια Michelin είναι μέλος των Grands Tables du Monde όπως επίσης έχει πάρει επί σειρά ετών το βραβείο του Καλύτερου Εστιατορίου στην Ελλάδα.

 

ΚΡΑΤΗΣΗ
HYTRA

Tο εστιατόριο Χύτρα (Hytra) στον Νέο Κόσμο βρίσκεται στον 6ο όροφο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Ελληνική - Δημιουργική κουζίνα, εκλεκτά υλικά, αέρας πολυτέλειας, κομψό design και εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη καθιστούν το εστιατόριο Hytra ένα από τα καλύτερα σημεία συνάντησης για καλό φαγητό και υπέροχα κοκτέιλ. Το 2010, στο εστιατόριο απονεμήθηκε το πρώτο του αστέρι Michelin το οποίο διατηρεί μέχρι και σήμερα. Το 2012 η Hytra βραβεύτηκε με ένα δεύτερο αστέρι Michelin, που αποτελεί το πρώτο αστέρι για το εστιατόριο «Γαλάζια Hytra», που φιλοξενείται στο Westin Resort στην Αθήνα. Το εστιατόριο Hytra συνδυάζει υπέροχα την ελληνική παράδοση με τη σύγχρονη γαστρονομία, προσφέροντας ένα γεύμα υψηλών προδιαγραφών.

 

ΚΡΑΤΗΣΗ
7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ

Οι 7 Θάλασσες είναι ένα διάσημο fish restaurant στην Θεσσαλονίκη με εκλεπτυσμένο μενού. Το εστιατόριο αυτό είναι από τα κορυφαία στην κατηγορία του, καθώς είναι βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο το 2010 και κατέχει επίσης το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας. Οι υψηλές γαστρονομικές δημιουργίες, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η ανάδειξη των φρεσκάδας των πρώτων υλών, με σεβασμό πάντα στη μαγειρική σοφία της Μεσογείου, έρχονται να δέσουν με την ξεχωριστή ατμόσφαιρα ενός χώρου που προσφέρει στους πελάτες του ένα ατελείωτο ταξίδι γεύσεων.

 

ΚΡΑΤΗΣΗ
PREMIERE

Το εστιατόριο Première βρίσκεται στο 10ο όροφο του ξενοδοχείου Athenaeum InterContinental στη Λεωφόρο Συγγρού και προσφέρει μεσογειακή κουζίνα. Πρόκειται για έναν υπέροχο χώρο με θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό που χαρακτηρίζεται από φινετσάτη διακόσμηση και απέριττη πολυτέλεια, ενώ έχει βραβευθεί με Χρυσό Σκούφο Première. Το μενού του εστιατορίου Première περιλαμβάνει κυρίως σπεσιαλιτέ με έντονες επιρροές από τη γαλλική κουζίνα, ενώ φιλοξενεί μία από τις πιο πλούσιες wine lists της Αθηναϊκής σκηνής με ετικέτες που καλύπτουν τις σημαντικότερες οινοπαραγωγικές ζώνες του κόσμου.

 

ΚΡΑΤΗΣΗ
COOKOOVAYA

Το εστιατόριο Cookoovaya στην περιοχή του Χίλτον είναι το hot spot της Αθήνας για ελληνική δημιουργική κουζίνα. Ένας λιτός και άνετος χώρος με αέρα διακριτικής πολυτέλειας και ατμόσφαιρα που θα σας ταξιδέψει στην αστική Αθήνα του '60 αλλά και στα καλά γαλλικά μπιστρό θα γίνει το στέκι σας για εμπειρίες υψηλής γαστρονομίας. Πέντε γνωστοί σεφ, το δίδυμο Λιάκου, ο Περικλής Κοσκινάς, ο Μάνος Ζουρνατζής και ο Michelin-Νίκος Καραθάνος ένωσαν τις δυνάμεις τους για να μαγειρέψουν με σύνθημα τη "wise cuisine". Στα highlight του μενού τα προϊόντα που παράγονται στο εστιατόριο, από το ψωμί μέχρι τα ζυμαρικά και τα παγωτά.

 

ΚΡΑΤΗΣΗ
ALFREDOS GRAND DINING

Το Alfredo’s Grand Dining είναι ένα πολυτελές εστιατόριο στην Θεσσαλονίκη, που σας προσκαλεί να ανακαλύψετε την υψηλή γαστρονομία. Πάντα με γνώμονα την κορυφαία ποιότητα, ο executive chef του Alfredo’s Grand Dining Απόστολος Αλτάνης, υπόσχεται μία πανδαισία εκλεκτών γεύσεων και γαστριμαργικών εκπλήξεων. To Alfredo’s Grand Dining απολαμβάνει τη θέση του καλύτερου εστιατορίου της Θεσσαλονίκης, καθώς είναι βραβευμένο με 15 Χρυσούς Σκούφους, τη μέγιστη γαστρονομική διάκριση στην Ελλάδα! Η πολυτέλεια στην προσφερόμενη εξυπηρέτησή του αναγνωρίστηκε με τα 4 συνεχή τελευταία Βραβεία Καλύτερου Service για όλη την Ελλάδα.

 

ΚΡΑΤΗΣΗ
ΒΑΣΙΛΑΙΝΑΣ

Μετά από 96 χρόνια στον Πειραιά, ο θρυλικός και πολυβραβευμένος «Βασίλαινας», μετακόμισε πρόσφατα στην περιοχή του Χίλτον, σε μια από τις πιο ανερχόμενες γαστρονομικές πιάτσες της πόλης και προσφέρει δημιουργική Ελληνική κουζίνα. Στο ιστορικότερο εστιατόριο της πόλης, που έχουν τιμήσει διασημότητες όπως ο Ουίνστων Τσώρτσιλ και ο Ελία Καζάν, η Ρόμι Σνάϊντερ και η Σοφία Λώρεν, θα απολαύσετε υψηλή γαστρονομία με έμφαση στα προϊόντα της θάλασσας. Eκατοντάδες φωτισμένες φιάλες κρασιού που κρέμονται από την οροφή δημιουργούν ατμοσφαιρικό φωτισμό ενώ δεσπόζει η εντυπωσιακή walk-in κάβα, με πάνω από 150 ετικέτες κρασιού.

 

ΚΡΑΤΗΣΗ
ΨΩΜΙ & ΑΛΑΤΙ

Το εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι, του γνωστού σεφ Γιάννη Λουκάκου, προσφέρει υπέροχη μεσογειακή κουζίνα. Όμορφα και φωτεινά χρώματα, μοντέρνο design και lounge ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τη δημιουργική κουζίνα και τις gourmet απολαύσεις δημιουργούν ένα υπέροχο περιβάλλον για να γευματίσετε με τους αγαπημένους σας ή να διοργανώσετε ένα επαγγελματικό δείπνο. Η εμπειρία ετών, η φαντασία και η άριστη ποιότητα των υλικών, σε συνδυασμό με την πληθώρα βραβεύσεων και διακρίσεων κατατάσσουν το εστιατόριο ανάμεσα στις καλύτερες επιλογές για φαγητό στο Χαλάνδρι.

ΚΡΑΤΗΣΗ
PARLA

Το Parla στην Κηφισιά είναι σίγουρα ένα εστιατόριο των Βορείων προαστείων που θα συζητηθεί. Πρόκειται για ένα ιταλικό γαστρονομικό σποτ στεγασμένο σε ένα πανέμορφο διατηρητέο κτήριο του 19ου αιώνα με αρχιτεκτονικές επιρροές από την Τοσκάνη, που άνηκε στην οικογένεια Μπενάκη. Το εστιατόριο υποδέχεται τους επισκέπτες του με ένα ατμοσφαιρικό cocktail bar που συνδέει δύο κομψές σάλες εποχής, ενώ πλαισιώνεται από έναν υπέροχο κήπο. Υπεύθυνος για το μενού είναι ο βραβευμένος Chef Θοδωρής Παπανικολάου, o οποίος προσφέρει το δικό του γαστρονομικό αποτύπωμα στο Parla που χαρακτηρίζεται από την ιδιαίτερα ηχηρή μαγειρική του φιλοσοφία στην ιταλική κουζίνα.

ΚΡΑΤΗΣΗ