ΠΡΟΣΦΟΡΑ BONUS EXCLUSIVE

Επωφεληθείτε από την online προσφορά περιορισμένης διάρκειας του Bonus Exclusive και αξιοποιείστε τους Bonus πόντους σας με τον καλύτερο τρόπο

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ CJ930T HOOVER

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

  • Με περιστρεφόμενη βούρτσα
  • Αποσπώμενος κάδος νερου
  • Κουμπί για απελευθέρωση του απορρυπαντικού
  • Περιλαμβάνει συσκευασία απορρυπαντικού600ml
  • Μήκος καλωδίου8 μέτρα
  • Ακτίνα δράσης8.5 μέτρα
  • Διαθέτει απορρόφηση υγρών
  • Πτυσσόμενο χερούλι για εύκολη μεταφορά
Κωδικός: 13831
Με
74.000
BONUS ΠΟΝΤΟΥΣ
Αντί
82.000
BONUS ΠΟΝΤΟΥΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Επιλεγμένοι Συνεργάτες

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Η κορυφαία αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα, με 94 καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.gr, σας προσφέρει αμέτρητες επιλογές σε ηλεκτρονικά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οικιακές συσκευές, φωτογραφικό εξοπλισμό, τηλεπικοινωνιακά προϊόντα, καθώς και υπηρεσίες όπως παράδοση, εγκατάσταση, συντήρηση, επισκευή και προστασία των προϊόντων μετά την πώληση.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ

DIGALAKIS

Τα καταστήματα DIGALAKIS φιλοξενούν σημαντικά brands της γυναικείας και αντρικής μόδας, όπως Longchamp, Castaner, TOUS, Lancaster κ.α. Τσάντες, παπούτσια, βαλίτσες, αξεσουάρ είναι μερικά από τα είδη που μπορείτε να βρείτε και να ζήσετε ένα ταξίδι στη μόδα και το στυλ!

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ

ΙΚΕΑ

Επιλέξτε από μία μεγάλη ποικιλία καλοσχεδιασμένων και λειτουργικών προϊόντων για τον εξοπλισμό του χώρου σας. Τα διαθέσιμα προϊόντα στην ιστοσελίδα μας έχουν την ένδειξη «προσθήκη στο καλάθι».

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ

ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ

Ο «Οίκος Εφραίμογλου», με παράδοση και εμπειρία ενός αιώνα στην υψηλή ταπητουργία, εξασφαλίζοντας πάντα την καλύτερη σχέση αισθητικής, λειτουργικότητας και επένδυσης, σας προσφέρει μία τεράστια συλλογή χειροποίητων χαλιών, καθώς και υπηρεσίες καθαρισμού και περιποίησης τους.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ

HIMALAYA TRAVEL

Σχεδιάστε κάθε στάδιο του ταξιδιού σας με την εταιρεία Himalaya Travel ΑΕ, η οποία με μακροχρόνια εμπειρία στον Τουρισμό, αντιμετωπίζει τον κάθε πελάτη ως μοναδικό. Η Himalaya Travel ΑΕ σας παρέχει ακτοπλοϊκά εισιτήρια, αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, ενοικίαση αυτοκινήτων, κρουαζιέρες, επαγγελματικά ταξίδια, διοργάνωση συνεδρίων, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Eιδικά για τις ταξιδιωτικές επιλογές που συνδυάζουν αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, transfers κλπ παρέχεται έκπτωση 25% στους Bonus πόντους που θα προκύψουν για το σύνολο του ταξιδιού σας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ / ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΩΝ