ΠΡΟΣΦΟΡΑ BONUS EXCLUSIVE

Επωφεληθείτε από την online προσφορά περιορισμένης διάρκειας του Bonus Exclusive και αξιοποιήστε τους Bonus πόντους σας με τον καλύτερο τρόπο

ΨΗΣΤΙΕΡΑ TEFAL CB6605 COLORMANIA

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ετοιμάστε τα πιο υγιεινά ψητά εύκολα και γρήγορα στην ψηστιέρα Tefal CB6605 Colormania με μεγάλη αντικολλητική πλάκα για ομοιόμορφο ψήσιμο. Μαγειρέψτε κρέας, ψάρι ή λαχανικά και ξεχάστε την ταλαιπωρία με τον αποσπώμενο θερμοστάση. Ο δίσκος συλλογής υγρών διευκολύνει το αφαίρεση λιπών, ενώ τα αποσπώμενα μέρη πλένονται με ασφάλεια στο πλυντήριο πιάτων.

Λεπτομέρειες:

  • Ισχύς2000 Watt
  • Μέγεθος Σχάρας26 χ 32 cm
  • Συλλογή ΛίπουςΜε αποσπώμενο δίσκο
  • Ρυθμιζόμενος Διακόπτης ΈντασηςΔιαθέτει
  • ΚαπάκιΔεν διαθέτει
  • Ταψάκι ΝερούΔεν διαθέτει
  • ΧρώμαΚόκκινο
  • ΕπιπλέονΔείκτης θερμοκρασίας Thermospot.
Κωδικός: 16084
Με
31.700
BONUS ΠΟΝΤΟΥΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

01 /

Ποιους αφορά το Bonus Exclusive;

Το Bonus Exclusive αφορά αποκλειστικά τους παρακάτω κατόχους καρτών:

- Gold Enter Bonus MasterCard

- Private Enter Bonus MasterCard

- Platinum Bonus Mastercard

- Χρυσή Alpha Bank Bonus Visa

- Χρυσή Alpha Bank Bonus MasterCard

- Diners Club Prestige

- Diners Club Prestige Vodafone

02 /

Ποια είναι η διαδικασία εξαργυρώσεων/παραγγελιών στο Bonus Exclusive;

Η διαδικασία εξαργυρώσεων σε υπηρεσίες ή προϊόντα που προσφέρονται μέσω του Bonus Exclusive είναι απλή:

Μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπο, να δείτε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν και να προχωρήσετε στην online συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας. Θα σας καλέσουμε αν υπάρχει η οποιαδήποτε ανάγκη διευκρίνισης, για να σας ενημερώσουμε για την αξία των προϊόντων σας σε πόντους (αν έχετε επιλέξει προϊόντα μέσω της Ελεύθερης Επιλογής) καθώς και για να σας ενημερώσουμε για την ομαλή παράδοση αυτών.

Για τη δική σας διευκόλυνση, στην περίπτωση που επιλέξετε κάποιο προϊόν από την Ελεύθερη Επιλογή, και οι διαθέσιμοι Πόντοι σας δεν επαρκούν για απόκτηση του προϊόντος που έχετε επιλέξει, σας παρέχεται η δυνατότητα, εφόσον το επιθυμείτε, να εξαργυρώσετε όσους Πόντους διαθέτετε χρεώνοντας το υπόλοιπο του κόστους του επιλεγμένου προϊόντος σε οποιαδήποτε Bonus Κάρτα σας. Στην περίπτωση που το υπολειπόμενο ποσό υπερβαίνει τα εκατό (100 €) ευρώ, παρέχεται και η δυνατότητα πληρωμής με έως και τρεις (3) άτοκες δόσεις.

Μπορείτε επίσης και μέσω της εφαρμογής Bonus app να δείτε τα διαθέσιμα προϊόντα προς εξαργύρωση και να συμπληρώσετε στην εφαρμογή τη φόρμα παραγγελίας με αυτά που σας ενδιαφέρουν.

Εναλλακτικά μας καλείτε στο 210 989 2881 και μας ενημερώνετε απευθείας για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

03 /

Ποια είναι η πολιτική επιστροφών;

Μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 210 989 2881 αν επιθυμείτε την επιστροφή ή/και την αντικατάσταση του προϊόντος που λάβατε, όπου και θα σας κατευθύνουν σχετικά. Η Τράπεζα σε κάθε περίπτωση θα διαβιβάσει αμέσως το σχετικό αίτημα στον αντίστοιχο Συνεργάτη του Προγράμματος ο οποίος, αναλόγως της πολιτικής επιστροφών του, και κατόπιν παραλαβής και ελέγχου της κατάστασης του προϊόντος, μας γνωστοποιεί αν γίνεται αποδεκτό το αίτημα από την πλευρά του. Κατόπιν φροντίζουμε είτε για την επιστροφή των αντίστοιχων Πόντων και του τυχόν χρηματικού ποσού που χρεώθηκε στην Κάρτα είτε για την αντικατάσταση του προϊόντος.

Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί και θα πρέπει να επιστρέφεται στην αρχική και μη ανοιγμένη συσκευασία του. Αν η συσκευασία του προϊόντος έχει ανοιχτεί η επιστροφή του γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που το προϊόν τυγχάνει να είναι ελαττωματικό.

Πιθανά έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον αγοραστή, εκτός από την περίπτωση πραγματικού ελαττώματος του προϊόντος. Η Τράπεζα δεν φέρει ευθύνη για την παράδοση, την κατάσταση, την ποιότητα κλπ. των προϊόντων και υπηρεσιών που παραλαμβάνουν ή προμηθεύονται τα Μέλη του Προγράμματος από τους Συνεργάτες του Προγράμματος Για οποιαδήποτε τυχόν διαφορά ανακύψει κατά την επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόντος μεταξύ του Συνεργάτη του Προγράμματος και του αγοραστή αποκλειστικά υπεύθυνος παραμένει ο εκάστοτε Συνεργάτης.

04 /

Αν έχω περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία παραγγελίας;

Καλέστε μας στο 210 989 2881 για να σας λύσουμε όποιες επιπλέον απορίες ή να σας βοηθήσουμε με την παραγγελία σας