Σας παρουσιάζουμε νέες χρυσές επιλογές επιβραβεύσεως!

O Κατάλογος των Χρυσών Καρτών Alpha Bank Bonus συνεχίζει να σας προτείνει μία πληθώρα αποκλειστικών επιλογών εξαργυρώσεως, επιπλέον των προσφορών του Προγράμματος Bonus, για να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας, να τις μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας, καθώς και για να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του ανανεωμένου καταλόγου, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε, ανάμεσα σε ποικίλες ενδιαφέρουσες προτάσεις, εκείνες που ταιριάζουν καλύτερα στις δικές σας προτιμήσεις.

Οι Bonus πόντοι ή ο συνδυασμός Bonus πόντων και ευρώ που αντιστοιχούν σε κάθε προϊόν, ορίστηκαν την περίοδο εκδόσεως του καταλόγου. Τα είδη ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Στην περίπτωση αυτή τα προϊόντα αντικαθίστανται με παρόμοια, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, ίδιας ή άλλης μάρκας. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τυχόν αντικατάσταση προϊόντων από αυτή την ιστοσελίδα.

Τα αντικείμενα και οι υπηρεσίες που σας προτείνονται από την ιστοσελίδα αυτή, ανανεώνονται και εμπλουτίζονται με νέες επιλογές που προστίθενται κατά την διάρκεια του έτους. Αναζητήστε τις ανανεωμένες προτάσεις, εξαργυρώστε τους Bonus πόντους σας και απολαύστε τη δική σας χρυσή επιβράβευση!

Χρησιμοποιώντας τις Κάρτες σας Χρυσή Alpha Bank Bonus Visa και Alpha Bank Bonus World MasterCard® στις καθημερινές σας συναλλαγές συλλέγετε:

για όλες τις αγορές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
στις υπόλοιπες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με το Πρόγραμμα Bonus
στους Μεγάλους Συνεργάτες του Προγράμματος Βonus

Όροι και Προϋποθέσεις